Treibball Donna

Versterk de band met je hond spelenderwijs met de Comeby Community van Nederland & België

Word Comeby-lid en ontvang elke dag inspirerende lessen & begeleiding!

Leren wanneer het jou uitkomt!
Divers aanbod in online cursussen. Kies zelf waar je zin in hebt!
Altijd iemand in de buurt om even een vraag te stellen. We hebben een speciale Comeby Community App! Super simpel en makkelijk te gebruiken. 
De lessen zijn opgebouwd uit teksten met uitleg en heel veel video’s. Stap voor stap zie je de opbouw naar het eindresultaat.Zolang je lid bent heb je toegang tot de online leeromgeving & voordelen.

Inspirerend leren in de community!

Nu speciale actie
giga korting
van € 44,50 nu voor maar € 34,50 per maand!

Premium

Premium

Hondensport activiteiten 

€ 44,50

€34,50

2 maanden gratis bij jaarabonnement!

Toegang tot de leeromgeving.

Toegang tot de community.

Toegang tot lessen:

- Clicker training

- Click & tricks

- Treibball Basis

- Treibball Plus

- Dogdance 

- Obedience

- Maandelijks aanvulling nieuwe lessen.


Makkelijk in contact met gelijkgestemde.

Gratis toegang tot nieuwe e-books.

Korting op ledendag live workshops

Feedback op filmpjes.

Maandelijks Q & A

De tijdelijke actie loopt tot dinsdag 28 februari 2023

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Comeby Community

 • Hoe zou het zijn als je gelijk je vraag kan stellen aan de juiste persoon?
 • Je lesmateriaal in je broekzak mee kan nemen? Via de app makkelijk op je telefoon te bekijken.
 •  Makkelijk in contact komt met andere hondeneigenaren om van elkaar te leren en elkaar te motiveren, inspireren in het hondencafé.
 • Twee maandelijks een Masterclass van mij of gasttrainer kan volgen
 • Maandelijks een Q & A  zodat je met tips en adviezen verder kan met je training.
 • Als eerste op de hoogte bent van en gratis toegang tot e-books.
 • Altijd een plek waar je inspiratie kan ophalen.
 • Onbeperkt toegang tot de online-leeromgeving.
 • Vanaf 11 juni online! Vroegboekkorting, meld je nu alvast aan!

Ja, dit wil ik!


Inspirerende omgeving

Thuis trainen is ook maar zo alleen......In onze positieve community vind je gelijkgestemden, worden er nieuwe vriendschappen gevormd en maak je kennis met gezellige mensen die elkaar motiveren, helpen en inspireren. Er is een hondencafé waar je met elkaar kan afspreken om even gezellig bij te kletsen. Zo krijg je directe feedback van anderen die jou kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Daarnaast is de community ook handig voor het vinden van hondeneigenaren in jouw regio waarmee je kan afspreken. Het ideale warme bad voor hondeneigenaren!

ja, dit wil ik! 


Je eigen instructeur altijd dichtbij!

Als lid van de community heb je makkelijk toegang tot een deskundige waar je je vraag aan kan stellen. We hebben zelfs een speciale Comeby Community App.  Super simpel en makkelijk te gebruiken. Je eigen instructeur altijd dichtbij!

Haal het beste uit jezelf en je hond!

 • Heb je net een pup of krijg je binnenkort een pup? Wil je het allerbeste voor hem zodat hij vol vertrouwen kan opgroeien naar een stabiele hond. Naar een relatie met je hond waarvan jij droomt.
 • Heb je een hond en loopt het nu allemaal niet zo soepel als je had gehoopt? Dan help ik je graag op weg naar een betere binding met je hond zodat er weer meer balans in huis komt. Ook ongewenst gedrag kunnen we op een positieve manier omdraaien naar gewenst gedrag.
 • Wil jij je honden beter leren begrijpen? Wordt de beste hondentrainer voor je hond. Train in je eigen tempo en maak vooral veel plezier! 
spelenderwijs gedrag veranderen

Trust-methode

Trainen vanuit rust en respect voor je hond. Uitdaging geven aan je hond op een speelse manier waardoor je altijd voor succes gaat. Hierdoor versterk je de band met je hond en groei je uit tot één Team. Dat wens ik jou toe. Een maatje, een topper waar je op kan vertrouwen.

Voor hondeneigenaren die hun hond de allerbeste opvoeding willen geven voor levenslang plezier met elkaar.

ja, dit wil ik! 


Cursus gevolgd

De Treibballessen die wij bij Linda hebben gevolgd waren aangepast op het niveau van mijn hond. Tijdens de lessen kreeg ik tips en trucs om een oefening anders te doen zodat mijn hond mij beter begreep wat ik van hem wilde.


Geen les was hetzelfde, Linda stemde de lessen af op wat in de vorige les minder goed ging. Dat was goed voor zowel mij als voor Argos.


Samen hebben we weer nieuwe oefeningen geleerd.


Linda is een fijne en rustige trainer die oog heeft voor hond en eigenaar, zo heb ik dat ervaren. 

H. & Argos

Cursus gevolgd

"Leuke lessen.

Om zonder bal te starten,

belangrijke les.

Lekker op weg geholpen.


T. & Floris

T. & Floris
Privé les

"De sfeer van de trainingen is altijd heel ontspannend en elke keer vind ik het weer jammer dat het voorbij is.

We gaan met vele tips en energie weer naar huis.

En nog belangrijker is dat we elke keer met vol vertrouwen er weer tegenaan gaan.


Heerlijk om zo te ervaren wat positief trainen met je hond en jezelf doet. "

T & Douschka
Kies Premium pakket en bepaal zelf met welke lessen jij als eerste wilt starten. Elke dag volop inspiratie om de band met je hond te versterken.


Leer wanneer het jou uitkomt!

Na de betaling krijg je meteen toegang tot de online leeromgeving & community. Jij en je hond kunnen dus direct aan de slag!
De lessen zijn opgebouwd uit teksten met uitleg en heel veel video’s. Naast de theorie worden de praktijkoefeningen in de video uitgelegd. Stap voor stap zie je de opbouw naar het eindresultaat.

Kom bij Comeby de gezelligste online hondencommunity waar jij je vragen en video's kunt plaatsen voor feedback en word het beste maatje van jouw hond!

Live Sessies

We verwachten niet van jou als hondeneigenaar dat je naast je drukke agenda ook nog eens gaat omscholen tot hondenexpert...

Toch is het fijn als hondeneigenaar om te taal van je hond te kunnen spreken en begrijpen. 

Daarom heb ik deze community gestart, de plek waar je alles kan vragen en vinden. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om de band met je hond te versterken op een positieve en speelse manier.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Doe mee en laat je inspireren door andere hondeneigenaren, interessante thema's en leuke challenges!

Hebben jij en je hond veel plezier bij het leren van nieuwe oefeningen en geniet je van het samenwerken met je hond? Of wil je je meer focussen op gewenst gedrag van je hond?


Maak een keus uit het inspirerende aanbod online en ga direct aan de slag!

Meer aandacht vragen van je hond

Wil je méér aandacht van je hond? De clickertraining is een krachtige methode om honden sneller iets nieuws aan te leren. Het is dé basis om meer aandacht van je hond te kunnen vragen.

Click & Tricks

Wil jij je hond trucjes leren?
Leer samen coole, grappige en leerzame trucs in je eigen tempo!

Zo heb je voortdurend nieuwe ideeën voor superleuke activiteiten en veel plezier samen!

Treibball Bearded Collie Comeby

Voor honden en eigenaren die meer uitdaging willen! Op een speelveld mag jouw hond gymnastiekballen, die over het veld verspreid liggen, naar jou toe rollen. Daarna kan jij jezelf en je hond blijven uitdagen door van één bal naar twee, drie of acht ballen te gaan. Het mooie van deze sport is dat je alles in eigen tempo, rekening houdend met het niveau van je hond traint.

Treibball Donna

Voor honden en eigenaren die Treibball basis beheersen en meer uitdaging willen! Je gaat de duw/push meer leren variëren en je gaat van één bal naar twee ballen. Meer mogelijkheden. Meer uitdagingen!

Het is verstandig om een goede warming-up te doen voor je gaat sporten. En dat geldt niet alleen voor jou! Ook voor je hond is het goed om zich voor te bereiden op de activiteit die hij gaat doen.  Zo kunnen de spieren de extra belasting door het sporten beter aan en is er minder kans op blessures.

Dogdance

Dogdance is een hondensport. Op recreatief niveau leer je spelenderwijs oefeningen aan. Het is leuk om te doen maar ook zeer goed in te zetten voor meer aandacht van je hond. Danselementen zet ik ook vaak in, in mijn dagelijkse basistraining voor meer aandacht en plezier. Stap voor stap leer je eerst de basisoefeningen aan en vervolgens hoe je dit kan gaan combineren tot leuke dansfiguren.

  Mijn naam is Linda van Butselaar, eigenaar van Comeby, de plek voor honden en eigenaren die meer uitdaging willen.  Ik heb de opleiding tot kynologische instructeur bij Martin Gaus gevolgd. Door de tijd heen heb ik mijn eigen visie en Trust-methode ontwikkeld.
  Bij de Trust-methode ga ik uit van een vriendelijke, rustige, respectvolle manier van trainen met in achtneming van het tempo en de leeftijd van je hond. Ik geloof dat elke hond het heerlijk vindt om samen te werken en gebruik de kracht en wijsheid van je hond. Mijn hoofd zit altijd vol creatieve ideeën die jou en jouw hond naar succes zal leiden! Het allerbelangrijkste van trainen is veel plezier maken. Hierdoor bouw je aan de band met je hond.
Treibball Specialist Linda van Butselaar

Comeby dé plek waar wij jou inspireren, motiveren voor nog meer trainingsplezier!

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Onbeperkt toegang

Je hebt onbeperkt toegang tot jouw lessen zodat je de lessen kan volgen in je eigen tempo maar ook op later moment nog eens terug kan kijken.

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Kom je er niet uit of heb je advies nodig dan kan je gemakkelijk contact opnemen met een deskundige.

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Regelmatig leuke challenges om elkaar te inspireren. Eenmaal in de twee maanden een Masterclass met mij of gasttrainer. 

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Korting

Ledenkorting op live Workshops!

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Trust-methode

Trainen vanuit rust en respect voor je hond. Uitdaging geven aan je hond op een speelse manier waardoor je altijd voor succes gaat. Hierdoor versterk je de band met je hond en groei je uit tot één Team.

Spelenderwijs leren voor honden die meer willen!

Makkelijk op je telefoon te bekijken en handig mee te nemen naar buiten als je met je hond gaat oefenen.

Cursist Saskia & Joy

Ontzettend leuk om zo elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Saskia & Joy

omdat jij het allerbeste wil voor je hond, alles voor een blije en gezonde hond! 

Yes, ik word lid! 
Treibball basis online

Les van vakmensen en snel een vakkundig antwoord op je vragen. 
Nergens is het zo makkelijk om de juiste informatie te vinden 

Of je wilt gewoon even iets voorleggen wat je met je hond is overkomen of vragen hoe andere hondeneigenaren hiermee omgaan.....daar is de Community voor. Gezellig kletsen in het forum, waar je een heleboel hondeneigenaren leert kennen.
De community een vertrouwde en veilige plek om je vragen te stellen, je staat er niet alleen voor.

Yes, ik word lid! 
                            

Wordt er iets van mij verwacht als ik lid wordt?

Nee, je kunt zo actief of niet-actief zijn, net wat je zelf wilt. Maar weet dat het juist heel leuk is om veel andere hondenbaasjes te leren kennen. Dus maak een babbeltje in het hondencafé, stel een vraag zodat je ook leest hoe anderen met dat onderwerp omgaan. Actief meedoen is leuk voor jezelf en voor anderen. Maar....het hoeft natuurlijk niet, je kunt ook alleen meelezen met want anderen delen.

Ik wil het proberen maar wat als ik ermee stop?

Sluit een abonnement af en kom er gezellig bij. Heb je een maandabonnement afgesloten houd dan rekening met één maand opzegtermijn. Opzeggen kan door ons een e-mail te sturen. info@comeby.nl. We hebben ook een kwartaal- of jaarabonnement, dat is in verhouding veel goedkoper en dat is dan per kwartaal/per jaar opzegbaar. Ook hierbij houd rekening met één maand opzegtermijn.

                 

Word lid van de Comeby-Community en start direct!

Yes, ik word lid!