Hondenschool online

Meer kennis, meer inzicht, meer plezier!

Meer inzicht

Je krijgt meer inzicht in het gedrag van je hond.

Je krijgt meer inzicht in je eigen handelen. 

Je hond krijgt meer zelfvertrouwen en rust.

Jij als eigenaar krijgt meer zelfvertrouwen en rust.

Je eigen instructeur dichtbij!

Altijd iemand in de buurt om even een vraag te stellen. We hebben een speciale Comeby Community App! Super simpel en makkelijk te gebruiken. Makkelijk en snel in contact met mij.

Cursist Clickertraining 2022

Online leeromgeving

Trainen waar en wanneer je zelf wilt.

In eigen tempo te volgen.

Herhaling terugkijken zo vaak je wilt.

Je hond wordt niet afgeleid door andere honden.

Volop inspiratie, tips en handvatten om thuis door te gaan met deze manier van leren.

Hoe zou het zijn als:


 • Je hond in vertrouwen naar je luistert, zoals onmiddellijk komen als je hem roept?
 • Je geen stress zou hebben als er bezoek komt omdat je weet hoe je je hond kunt begeleiden?
 • Je met je hond ontspannen wandelingen kunt maken, zonder dat hij trekt aan de riem?
 • De benchtraining van je pup goed verloopt omdat je weet in welke stappen je dit met succes kan opbouwen!
 • Met eenvoudige spelregels het bewustzijn van je hond zó kan stimuleren zodat hij de juiste keuze maakt zonder commando's aan te leren? 
 • Dankzij tips en adviezen van mij en uit eigen ervaring geeft werken met de TRUST-methode jou meer rust en vertrouwen;  jij laat je niet meer onzeker worden door meningen en adviezen van anderen?

Hebben jij en je hond veel plezier bij het leren van nieuwe oefeningen en geniet je van het samenwerken met je hond? Of wil je je meer focussen op gewenst gedrag van je hond?

Hoe werkt het online?

Kies je cursus

Leer wanneer het jou uitkomt! 

Direct toegang!

Na aanmelding krijg je meteen toegang tot de online leeromgeving & community. Jij en je hond kunnen dus direct aan de slag!

Theorie en Video's

De lessen zijn opgebouwd uit teksten met uitleg en heel veel video’s. Naast de theorie worden de praktijkoefeningen in de video uitgelegd. Stap voor stap zie je de opbouw naar het eindresultaat.

Maak een keus uit het inspirerende aanbod online en ga direct aan de slag!

Meer aandacht vragen van je hond

Meer aandacht & focus

Wil je méér aandacht van je hond? De clickertraining is een krachtige methode om honden sneller iets nieuws aan te leren. Het is dé basis om meer aandacht van je hond te kunnen vragen.

Meer vertrouwen & plezier

Wil jij je hond trucjes leren?
Leer samen coole, grappige en leerzame trucs in je eigen tempo!

Zo heb je voortdurend nieuwe ideeën voor superleuke activiteiten en veel plezier samen!

Treibball Bearded Collie Comeby

Treibball

Voor honden en eigenaren die meer uitdaging willen! Op een speelveld mag jouw hond gymnastiekballen, die over het veld verspreid liggen, naar jou toe rollen. Daarna kan jij jezelf en je hond blijven uitdagen door van één bal naar twee, drie of acht ballen te gaan. Het mooie van deze sport is dat je alles in eigen tempo, rekening houdend met het niveau van je hond traint.

Treibball Donna

Treibball Plus

Voor honden en eigenaren die Treibball basis beheersen en meer uitdaging willen! Je gaat de duw/push meer leren variëren en je gaat van één bal naar twee ballen. Meer mogelijkheden. Meer uitdagingen!

Obedience

Obedience is een hondensport. Op recreatief niveau leer je spelenderwijs de basis gehoorzaamheid aan. Het is goed te doen voor jong en oud. Het doel is de puntjes op de "i" zetten van basis lessen gehoorzaamheid met nog meer uitdaging.

naar de cursus
zit nu in abonnement, medio 2023 losse cursus

Dogdance

Dogdance is een hondensport. Op recreatief niveau leer je spelenderwijs oefeningen aan. Het is leuk om te doen maar ook zeer goed in te zetten voor meer aandacht van je hond. Danselementen zet ik ook vaak in, in mijn dagelijkse basistraining voor meer aandacht en plezier. Stap voor stap leer je eerst de basisoefeningen aan en vervolgens hoe je dit kan gaan combineren tot leuke dansfiguren.

naar de cursus
zit nu in abonnement, komt 2023 losse cursus

Comeby dé plek waar wij jou inspireren, motiveren voor nog meer trainingsplezier!

Voor honden en eigenaren die meer willen!

Mijn naam is Linda van Butselaar, eigenaar van Comeby.  Opleiding tot Kynologisch instructeur gevolgd bij Martin Gaus. Jaren geleden ontdekte ik dat spelenderwijs trainen veel leuker is voor hond en eigenaar maar nog veel belangrijker dat honden veel sneller gingen leren. De afgelopen jaren heb ik mij hierin verder verdiept in hoe kan Trust ingezet worden om ongewenst gedrag van je hond te veranderen.  Trust-methode staat voor trainen vanuit rust en respect voor je hond. Uitdaging geven aan je hond op een speelse manier waardoor je altijd voor succes gaat. Hierdoor versterk je de band met je hond en groei je uit tot TopTeam.

Zelf heb ik 6honden. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je hond naast de standaard wandelingen ook mentaal uit te dagen voor een tevreden hond. Onze honden van nu, zijn aardig verwend krijgen hun maaltijd op tijd en heel veel knuffels. Een hond maak je extra blij door hem opdrachten te geven en zo zijn talenten te gebruiken en juist te versterken op een manier die past bij jullie situatie. En de bonus is dat jullie band enorm versterkt.

Mijn missie is jou te inspireren om spelenderwijs bezig te zijn met je hond. Ongeacht welk doel je hebt voor de leuk, voor de gezelligheid, om mee te doen aan wedstrijden of omdat je je hond gewenst gedrag wil aanleren.

Samen bezig zijn geeft plezier, positieve energie en zorgt voor een ontspannen relatie met je hond.

Jouw hond is blij en laten we eerlijk zijn dan word jij ook blij. 


Blije honden en cursisten

Al een paar lessen mogen volgen. We vinden het samen super leuk. We leren stapje voor stapje bij, dit doet ons beide erg goed. Dank je, Linda
Treibball Bearded Collie Comeby
Astrid & Finn
Ik liep regelmatig tegen dingen aan waardoor ik Hobbes niet goed leek te helpen, bijsturen,..Linda helpt me om de stappen kleiner te maken. Om niet alleen de hond uit te dagen maar ook mezelf. Nu merk ik dat mijn hond meer spelplezier beleeft en ik ook natuurlijk.

Caroline & Hobbes

Mede door de eerste tips die wij van Linda hebben gekregen zien we al resultaat, merken we dat Rileigh al wat rustiger begint te worden.

Gerwin & Rileigh  

Mijn naam is Linda van Butselaar, eigenaar van Comeby.  Opleiding tot Kynologisch instructeur gevolgd bij Martin Gaus. Jaren geleden ontdekte ik dat spelenderwijs trainen veel leuker is voor hond en eigenaar maar nog veel belangrijker dat honden veel sneller gingen leren.

De afgelopen jaren heb ik mij hierin verder verdiept in hoe kan Trust ingezet worden om ongewenst gedrag van je hond te veranderen.  

Trust-methode staat voor trainen vanuit rust en respect voor je hond.

Uitdaging geven aan je hond op een speelse manier waardoor je altijd voor succes gaat.

Hierdoor versterk je de band met je hond en groei je uit tot TopTeam.

null


Dat wens ik jou toe. Een maatje, een topper waar je op kan vertrouwen. Samenleven in harmonie met elkaar.

Samen bezig zijn geeft plezier, positieve energie en zorgt voor een ontspannen relatie met je hond.

Jouw hond is blij en laten we eerlijk zijn dan word jij ook blij.


Haal méér uit je relatie met je hond!

 • De clickertraining is een krachtige methode om honden sneller nieuwe oefeningen te leren.
 • Je klikt op het moment dat een hond het gewenste gedrag laat zien.
 • Hierdoor heeft de hond sneller door dat hij iets “goed” heeft gedaan.
 • In deze clickergids neem ik je mee en leg ik je uit hoe jij dit ook kan toepassen.
 • Het is spelenderwijs trainen en bouwen aan een geweldige relatie met je hond, waar jullie levenslang plezier van hebben. 


50%
Ik wil meer gratis info ontvangen
Download gratis E-Clickergids 
E-clickergids voor meer aandacht van je hond