Creatieve Training

Voor professionals die inspiratie zoeken

Heel veel inspiratie

Wil jij je cursisten inspireren met unieke lessen. Wil je meer uitdaging en bewustwording toevoegen in je lessen? Wil je werken met thema's?

Dan ben je hier op de juiste plek1

Voor beginner en ervaren instructeurs

Mijn hoofd zit altijd vol ideeën. Ik geef les op maat.

Cursist Clickertraining 2022

Plezier & Vertrouwen

Het is spelenderwijs trainen waarbij plezier met je hond en wederzijds vertrouwen voorop staat.

Binnenkort meer............nog even geduld

Wie ben ik?

    Mijn naam is Linda van Butselaar, eigenaar van Comeby, de plek voor honden en eigenaren die meer uitdaging willen.  Ik heb de opleiding tot kynologische instructeur bij Martin Gaus gevolgd. Door de tijd heen heb ik mijn eigen visie en Trust-methode ontwikkeld.
    Bij de Trust-methode ga ik uit van een vriendelijke, rustige, respectvolle manier van trainen met in achtneming van het tempo en de leeftijd van je hond. Ik geloof dat elke hond het heerlijk vindt om samen te werken en gebruik de kracht en wijsheid van je hond. Mijn hoofd zit altijd vol creatieve ideeën die jou en jouw hond naar succes zal leiden! Het allerbelangrijkste van trainen is veel plezier maken. Hierdoor bouw je aan de band met je hond.
Treibball Specialist Linda van Butselaar
linda-tuin-ballen-ale-honden

De TRUST-methode helpt om het gedrag van een hond op een positieve manier te veranderen.

Trainen vanuit rust en respect voor je hond. Uitdaging geven aan je hond op een speelse manier waardoor je altijd voor succes gaat. Hierdoor versterk je de band met je hond en groei je uit tot een topteam.

Werken met de Trust-methode, betekent dus geen dwang, geen ruk aan de riem, geen straf, je hoeft dan niet meer ‘nee’ roepen of je stem te verheffen maar positief bezig zijn en belonen als je hond de juiste stappen zet, de juiste keuze maakt.

Dat betekent niet dat er geen grenzen zijn, maar door deze manier van werken maak je je hond hier op een positieve manier van bewust. Dit maakt het samenwerken met een hond 10x leuker en bovendien versterk hondeneigenaar de band met zijn hond enorm!

Sky & Jinte

Leuke cursus, met duidelijke uitleg. 

Miranda 

Ontdek hoe Creative training een boost geeft aan je lessen in je hondenschool

Of je nu een beginner of ervaren instructeur bent, er is genoeg uitdaging voor jou.